Klinklang

Klinklang is een Staal en Staal type Pokemon. Klinklang behoort tot de soort van Gear Pokémon (Gear Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 81.0 kg (178.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Verdediging EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 234. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Klinklang ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 100, verdediging 115, speciale aanval 70, speciale verdediging 85, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 520. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Klinklang Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Klinklang.

Klinklang Klinklang

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.