Klink

Klink is een Staal en Staal type Pokemon. Klink behoort tot de soort van Gear Pokémon (Gear Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 21.0 kg (46.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 130 (17.0% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Klink ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 55, verdediging 70, speciale aanval 45, speciale verdediging 60, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Klink Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Klink.

Klink Klink

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.