Klefki

Klefki is een Staal en Fee type Pokemon. Klefki behoort tot de soort van Key Ring Pokémon (Key Ring Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 3.0 kg (6.6). De vaardigheden zijn Prankster (Prankster) en Magician (Verborgen) (Magician (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 165. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Klefki ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 57, aanval 80, verdediging 91, speciale aanval 80, speciale verdediging 87, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 470. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Klefki Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Klefki.

Klefki Klefki

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.