Kirlia

Kirlia is een Psychisch en Fee type Pokemon. Kirlia behoort tot de soort van Emotion Pokémon (Emotion Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 20.2 kg (44.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 97. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf, Mensachtig (Amorphous, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Kirlia ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 38, aanval 35, verdediging 35, speciale aanval 65, speciale verdediging 55, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 278. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 800 totale kracht (TK) kan behalen.

Kirlia Wijzigingen

In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Kirlia is Psychic type. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Kirlia een base experience yield van 140.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kirlia.

Kirlia Kirlia

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.