Kecleon

Kecleon is een Normaal en Normaal type Pokemon. Kecleon behoort tot de soort van Kleur Wissel Pokémon (Color Swap Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 22.0 kg (48.5). De vaardigheden zijn Kleur Change (Color Change) en Protean (Verborgen) (Protean (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 154. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Kecleon ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 90, verdediging 70, speciale aanval 60, speciale verdediging 120, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 440. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 766 totale kracht (TK) kan behalen.

Kecleon Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Kecleon does not have the Protean ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Kecleon een base experience yield van 132.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kecleon.

Kecleon Kecleon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.