Kartana

Kartana is een Gras en Staal type Pokemon. Kartana behoort tot de soort van Getrokken Zwaard Pokémon (Drawn Sword Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 0.1 kg (0.2). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 257. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Kartana ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 59, aanval 181, verdediging 131, speciale aanval 59, speciale verdediging 31, Snelheid 109. Opgeteld zijn de stats 570. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 782 totale kracht (TK) kan behalen.

Kartana Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Kartana een catch rate van 255. In Pokémon Sun & Moon, Kartana een base experience yield van 114.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kartana.

Kartana Kartana

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.