Karrablast

Karrablast is een Insect en Insect type Pokemon. Karrablast behoort tot de soort van Clamping Pokémon (Clamping Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 5.9 kg (13.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 63. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Karrablast ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 75, verdediging 45, speciale aanval 40, speciale verdediging 45, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 315. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 777 totale kracht (TK) kan behalen.

Karrablast Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Karrablast.

Karrablast Karrablast

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.