Kangaskhan

Kangaskhan is een Normaal en Normaal type Pokemon. Kangaskhan behoort tot de soort van Parent Pokémon (Parent Pokémon). De mon is 2.2 meter lang. In lbs 7′03″. Het weegt 80.0 kg (176.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Monster (Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Kangaskhan ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 105, aanval 95, verdediging 80, speciale aanval 40, speciale verdediging 80, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 671 totale kracht (TK) kan behalen.

Kangaskhan Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Kangaskhan does not have the Scrappy ability. In de 1e generatie heeft Kangaskhan een base speciale stat van 40. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Kangaskhan een base experience yield van 175.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Kangaskhan.

Kangaskhan Kangaskhan

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.