Jynx

Jynx is een Ijs en Psychisch type Pokemon. Jynx behoort tot de soort van Human Shape Pokémon (Human Shape Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 40.6 kg (89.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Jynx ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 50, verdediging 35, speciale aanval 115, speciale verdediging 95, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 756 totale kracht (TK) kan behalen.

Jynx Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Jynx does not have the Forewarn ability. In de 1e generatie heeft Jynx een base speciale stat van 95. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Jynx een base experience yield van 137.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Jynx.

Jynx Jynx

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.