Jumpluff

Jumpluff is een Gras en Vlieg type Pokemon. Jumpluff behoort tot de soort van Cottonweed Pokémon (Cottonweed Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 3.0 kg (6.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 207. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Jumpluff ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 55, verdediging 70, speciale aanval 55, speciale verdediging 95, Snelheid 110. Opgeteld zijn de stats 460. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 731 totale kracht (TK) kan behalen.

Jumpluff Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Jumpluff does not have the Leaf Guard ability. In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Jumpluff een base speciale Defense van 85. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Jumpluff een base experience yield van 176. In de 5e generatie heeft Jumpluff een base experience yield van 203.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Jumpluff.

Jumpluff Jumpluff

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.