Jigglypuff

Jigglypuff is een Normaal en Fee type Pokemon. Jigglypuff behoort tot de soort van Balloon Pokémon (Balloon Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 5.5 kg (12.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 170 (22.2% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 95. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Jigglypuff ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 115, aanval 45, verdediging 20, speciale aanval 45, speciale verdediging 25, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 270. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 645 totale kracht (TK) kan behalen.

Jigglypuff Wijzigingen

In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Jigglypuff is Normal type. In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Jigglypuff does not have the Competitive ability. In de 1e generatie heeft Jigglypuff een base speciale stat van 25. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Jigglypuff een base experience yield van 76.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Jigglypuff.

Jigglypuff Jigglypuff

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.