Jangmo-o

Jangmo-o is een Draak en Draak type Pokemon. Jangmo-o behoort tot de soort van Schilferige Pokémon (Scaly Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 29.7 kg (65.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak (Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Jangmo-o ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 55, verdediging 65, speciale aanval 45, speciale verdediging 45, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 784 totale kracht (TK) kan behalen.

Jangmo-o Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Jangmo-o.

Jangmo-o Jangmo-o

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.