Ivysaur

Ivysaur is een Gras en Gif type Pokemon. Ivysaur behoort tot de soort van Zaad Pokémon (Seed Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 13.0 kg (28.7). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Chlorofyl (Verborgen) (Chlorophyll (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Monster (Grass, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Ivysaur ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 62, verdediging 63, speciale aanval 80, speciale verdediging 80, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Ivysaur Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Ivysaur een base speciale stat van 80. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Ivysaur een base experience yield van 141.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ivysaur.

Ivysaur Ivysaur

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.