Inteleon

Inteleon is een Water en Water type Pokemon. Inteleon behoort tot de soort van Secret Agent Pokémon (Secret Agent Pokémon). De mon is 1.9 meter lang. In lbs 6′03″. Het weegt 45.2 kg (99.6). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Sniper (Verborgen) (Sniper (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Inteleon ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 85, verdediging 65, speciale aanval 125, speciale verdediging 65, Snelheid 120. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 742 totale kracht (TK) kan behalen.

Inteleon Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Inteleon.

Inteleon Inteleon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.