Incineroar

Incineroar is een Vuur en Donker type Pokemon. Incineroar behoort tot de soort van Heel Pokémon (Heel Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 83.0 kg (183.0). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Intimidate (Verborgen) (Intimidate (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 239. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Incineroar ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 115, verdediging 90, speciale aanval 80, speciale verdediging 90, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 691 totale kracht (TK) kan behalen.

Incineroar Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Incineroar.

Incineroar Incineroar

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.