Impidimp

Impidimp is een Donker en Fee type Pokemon. Impidimp behoort tot de soort van Wily Pokémon (Wily Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.5 kg (12.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Mensachtig (Fairy, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Impidimp ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 45, verdediging 30, speciale aanval 55, speciale verdediging 40, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 265. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Impidimp Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Impidimp.

Impidimp Impidimp

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.