Illumise

Illumise is een Insect en Insect type Pokemon. Illumise behoort tot de soort van Firefly Pokémon (Firefly Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 17.7 kg (39.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 150 (19.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 151. Het groeit fluctuerende (Fluctuating) en behoort tot de egg groups Insect, Mensachtig (Bug, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Illumise ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 47, verdediging 75, speciale aanval 73, speciale verdediging 85, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 430. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 747 totale kracht (TK) kan behalen.

Illumise Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Illumise does not have the Tinted Lens ability. In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Illumise een base Defense van 55. In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Illumise een base speciale Defense van 75. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Illumise een base experience yield van 146. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Illumise een base experience yield van 140.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Illumise.

Illumise Illumise

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.