Igglybuff

Igglybuff is een Normaal en Fee type Pokemon. Igglybuff behoort tot de soort van Balloon Pokémon (Balloon Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.0 kg (2.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 170 (22.2% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 42. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Igglybuff ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 30, verdediging 15, speciale aanval 40, speciale verdediging 20, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 210. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 695 totale kracht (TK) kan behalen.

Igglybuff Wijzigingen

In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Igglybuff is Normal type. In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Igglybuff does not have the Competitive ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Igglybuff een base experience yield van 39.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Igglybuff.

Igglybuff Igglybuff

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.