Huntail

Huntail is een Water en Water type Pokemon. Huntail behoort tot de soort van Deep Sea Pokémon (Deep Sea Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 27.0 kg (59.5). De vaardigheden zijn Swift Swim (Swift Swim) en Water Veil (Verborgen) (Water Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 170. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Water 1 (Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Huntail ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 104, verdediging 105, speciale aanval 94, speciale verdediging 75, Snelheid 52. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 770 totale kracht (TK) kan behalen.

Huntail Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Huntail een base experience yield van 178.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Huntail.

Huntail Huntail

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.