Houndour

Houndour is een Donker en Vuur type Pokemon. Houndour behoort tot de soort van Dark Pokémon (Dark Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 10.8 kg (23.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Houndour ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 60, verdediging 30, speciale aanval 80, speciale verdediging 50, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 790 totale kracht (TK) kan behalen.

Houndour Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Houndour een base experience yield van 114. In de 2e generatie heeft Houndour een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Houndour.

Houndour Houndour

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.