Houndoom

Houndoom is een Donker en Vuur type Pokemon. Houndoom behoort tot de soort van Dark Pokémon (Dark Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 35.0 kg (77.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 175. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Houndoom ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 90, verdediging 50, speciale aanval 110, speciale verdediging 80, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 732 totale kracht (TK) kan behalen.

Houndoom Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Houndoom een base experience yield van 204. In de 2e generatie heeft Houndoom een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Houndoom.

Houndoom Houndoom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.