Horsea

Horsea is een Water en Water type Pokemon. Horsea behoort tot de soort van Dragon Pokémon (Dragon Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 8.0 kg (17.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 59. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Water 1 (Dragon, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Horsea ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 40, verdediging 70, speciale aanval 70, speciale verdediging 25, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 295. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 819 totale kracht (TK) kan behalen.

Horsea Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Horsea does not have the Sniper ability. In de 1e generatie heeft Horsea een base speciale stat van 70. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Horsea een base experience yield van 83.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Horsea.

Horsea Horsea

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.