Hoppip

Hoppip is een Gras en Vlieg type Pokemon. Hoppip behoort tot de soort van Cottonweed Pokémon (Cottonweed Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 0.5 kg (1.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 50. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Hoppip ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 35, verdediging 40, speciale aanval 35, speciale verdediging 55, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 250. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 804 totale kracht (TK) kan behalen.

Hoppip Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Hoppip does not have the Leaf Guard ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Hoppip een base experience yield van 74.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Hoppip.

Hoppip Hoppip

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.