Hoothoot

Hoothoot is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Hoothoot behoort tot de soort van Owl Pokémon (Owl Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 21.2 kg (46.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 52. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Hoothoot ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 30, verdediging 30, speciale aanval 36, speciale verdediging 56, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 262. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 755 totale kracht (TK) kan behalen.

Hoothoot Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Hoothoot een base experience yield van 58.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Hoothoot.

Hoothoot Hoothoot

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.