Honedge

Honedge is een Staal en Spook type Pokemon. Honedge behoort tot de soort van Sword Pokémon (Sword Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 2.0 kg (4.4). De vaardigheid van de mon is Geen Guard (No Guard).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 65. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Honedge ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 80, verdediging 100, speciale aanval 35, speciale verdediging 37, Snelheid 28. Opgeteld zijn de stats 325. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Honedge Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Honedge.

Honedge Honedge

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.