Hitmontop

Hitmontop is een Vecht en Vecht type Pokemon. Hitmontop behoort tot de soort van Handstand Pokémon (Handstand Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 48.0 kg (105.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Hitmontop ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 95, verdediging 95, speciale aanval 35, speciale verdediging 110, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Hitmontop Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Hitmontop does not have the Technician ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Hitmontop een base experience yield van 138.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Hitmontop.

Hitmontop Hitmontop

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.