Hitmonlee

Hitmonlee is een Vecht en Vecht type Pokemon. Hitmonlee behoort tot de soort van Kicking Pokémon (Kicking Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 49.8 kg (109.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Hitmonlee ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 120, verdediging 53, speciale aanval 35, speciale verdediging 110, Snelheid 87. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Hitmonlee Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Hitmonlee does not have the Reckless ability. In de 1e generatie heeft Hitmonlee een base speciale stat van 35. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Hitmonlee een base experience yield van 139.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Hitmonlee.

Hitmonlee Hitmonlee

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.