Hippopotas

Hippopotas is een Grond en Grond type Pokemon. Hippopotas behoort tot de soort van Hippo Pokémon (Hippo Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 49.5 kg (109.1). De vaardigheden zijn Zand Stroom (Sand Stream) en Sand Force (Verborgen) (Sand Force (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 140 (18.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Hippopotas ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 68, aanval 72, verdediging 78, speciale aanval 38, speciale verdediging 42, Snelheid 32. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 743 totale kracht (TK) kan behalen.

Hippopotas Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Hippopotas een base experience yield van 95.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Hippopotas.

Hippopotas Hippopotas

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.