Heracross

Heracross is een Insect en Vecht type Pokemon. Heracross behoort tot de soort van Single Horn Pokémon (Single Horn Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 54.0 kg (119.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 175. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Heracross ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 125, verdediging 75, speciale aanval 40, speciale verdediging 95, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 727 totale kracht (TK) kan behalen.

Heracross Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Heracross een base experience yield van 200.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Heracross.

Heracross Heracross

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.