Helioptile

Helioptile is een Elektrisch en Normaal type Pokemon. Helioptile behoort tot de soort van Generator Pokémon (Generator Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 6.0 kg (13.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Helioptile ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 44, aanval 38, verdediging 33, speciale aanval 61, speciale verdediging 43, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 289. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 789 totale kracht (TK) kan behalen.

Helioptile Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Helioptile.

Helioptile Helioptile

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.