Heliolisk

Heliolisk is een Elektrisch en Normaal type Pokemon. Heliolisk behoort tot de soort van Generator Pokémon (Generator Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 21.0 kg (46.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Heliolisk ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 62, aanval 55, verdediging 52, speciale aanval 109, speciale verdediging 94, Snelheid 109. Opgeteld zijn de stats 481. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 757 totale kracht (TK) kan behalen.

Heliolisk Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Heliolisk.

Heliolisk Heliolisk

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.