Haunter

Haunter is een Spook en Gif type Pokemon. Haunter behoort tot de soort van Gas Pokémon (Gas Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 0.1 kg (0.2). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Haunter ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 50, verdediging 45, speciale aanval 115, speciale verdediging 55, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Haunter Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Haunter een base speciale stat van 115. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Haunter een base experience yield van 126.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Haunter.

Haunter Haunter

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.