Hattrem

Hattrem is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Hattrem behoort tot de soort van Serene Pokémon (Serene Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 4.8 kg (10.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Hattrem ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 57, aanval 40, verdediging 65, speciale aanval 86, speciale verdediging 73, Snelheid 49. Opgeteld zijn de stats 370. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 765 totale kracht (TK) kan behalen.

Hattrem Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Hattrem.

Hattrem Hattrem

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.