Hatterene

Hatterene is een Psychisch en Fee type Pokemon. Hatterene behoort tot de soort van Silent Pokémon (Silent Pokémon). De mon is 2.1 meter lang. In lbs 6′11″. Het weegt 5.0 kg (11.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Hatterene ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 57, aanval 90, verdediging 95, speciale aanval 136, speciale verdediging 103, Snelheid 29. Opgeteld zijn de stats 510. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 777 totale kracht (TK) kan behalen.

Hatterene Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Hatterene.

Hatterene Hatterene

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.