Hatenna

Hatenna is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Hatenna behoort tot de soort van Calm Pokémon (Calm Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 3.4 kg (7.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 235 (30.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Hatenna ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 42, aanval 30, verdediging 45, speciale aanval 56, speciale verdediging 53, Snelheid 39. Opgeteld zijn de stats 265. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 791 totale kracht (TK) kan behalen.

Hatenna Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Hatenna.

Hatenna Hatenna

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.