Guzzlord

Guzzlord is een Donker en Draak type Pokemon. Guzzlord behoort tot de soort van Junkivore Pokémon (Junkivore Pokémon). De mon is 5.5 meter lang. In lbs 18′01″. Het weegt 888.0 kg (1957.7). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 257. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Guzzlord ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 223, aanval 101, verdediging 53, speciale aanval 97, speciale verdediging 53, Snelheid 43. Opgeteld zijn de stats 570. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 435 totale kracht (TK) kan behalen.

Guzzlord Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Guzzlord een catch rate van 15. In Pokémon Sun & Moon, Guzzlord een base experience yield van 114.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Guzzlord.

Guzzlord Guzzlord

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.