Gulpin

Gulpin is een Gif en Gif type Pokemon. Gulpin behoort tot de soort van Maag Pokémon (Stomach Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 10.3 kg (22.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit fluctuerende (Fluctuating) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gulpin ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 43, verdediging 53, speciale aanval 43, speciale verdediging 53, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 302. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 732 totale kracht (TK) kan behalen.

Gulpin Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Gulpin een base experience yield van 75.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gulpin.

Gulpin Gulpin

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.