Grubbin

Grubbin is een Insect en Insect type Pokemon. Grubbin behoort tot de soort van Larve Pokémon (Larva Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 4.4 kg (9.7). De vaardigheid van de mon is Swarm (Swarm).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Grubbin ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 47, aanval 62, verdediging 45, speciale aanval 55, speciale verdediging 45, Snelheid 46. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 779 totale kracht (TK) kan behalen.

Grubbin Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Grubbin.

Grubbin Grubbin

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.