Grovyle

Grovyle is een Gras en Gras type Pokemon. Grovyle behoort tot de soort van Wood Gecko Pokémon (Wood Gecko Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 21.6 kg (47.6). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Unburden (Verborgen) (Unburden (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Grovyle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 65, verdediging 45, speciale aanval 85, speciale verdediging 65, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 780 totale kracht (TK) kan behalen.

Grovyle Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Grovyle een base experience yield van 141.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Grovyle.

Grovyle Grovyle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.