Groudon

Groudon is een Grond en Grond type Pokemon. Groudon behoort tot de soort van Continent Pokémon (Continent Pokémon). De mon is 3.5 meter lang. In lbs 11′06″. Het weegt 950.0 kg (2094.4). De vaardigheid van de mon is Droogte (Drought).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 302. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Groudon ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 150, verdediging 140, speciale aanval 100, speciale verdediging 90, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 670. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 682 totale kracht (TK) kan behalen.

Groudon Wijzigingen

From Pokémon Ruby & Sapphire to Pokémon X & Y, Groudon een catch rate van 5. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Groudon een base experience yield van 218.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Groudon.

Groudon Groudon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.