Grotle

Grotle is een Gras en Gras type Pokemon. Grotle behoort tot de soort van Grove Pokémon (Grove Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 97.0 kg (213.8). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Shell Armor (Verborgen) (Shell Armor (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Monster (Grass, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Grotle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 89, verdediging 85, speciale aanval 55, speciale verdediging 65, Snelheid 36. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 730 totale kracht (TK) kan behalen.

Grotle Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Grotle een base experience yield van 141.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Grotle.

Grotle Grotle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.