Greedent

Greedent is een Normaal en Normaal type Pokemon. Greedent behoort tot de soort van Greedy Pokémon (Greedy Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 6.0 kg (13.2). De vaardigheden zijn Cheek Pouch (Cheek Pouch) en Gulzigheid (Verborgen) (Gluttony (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Greedent ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 120, aanval 95, verdediging 95, speciale aanval 55, speciale verdediging 75, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 460. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 645 totale kracht (TK) kan behalen.

Greedent Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Greedent.

Greedent Greedent

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.