Granbull

Granbull is een Fee en Fee type Pokemon. Granbull behoort tot de soort van Fairy Pokémon (Fairy Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 48.7 kg (107.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 158. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Granbull ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 120, verdediging 75, speciale aanval 60, speciale verdediging 60, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 450. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 705 totale kracht (TK) kan behalen.

Granbull Wijzigingen

In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Granbull is Normal type. In de 3e generatie heeft Granbull does not have the Quick Feet ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Granbull een base experience yield van 178.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Granbull.

Granbull Granbull

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.