Gourgeist

Gourgeist is een Spook en Gras type Pokemon. Gourgeist behoort tot de soort van Pompoen Pokémon (Pumpkin Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 12.5 kg (27.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 173. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gourgeist ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 90, verdediging 122, speciale aanval 58, speciale verdediging 75, Snelheid 84. Opgeteld zijn de stats 494. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 752 totale kracht (TK) kan behalen.

Gourgeist Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gourgeist.

Gourgeist Gourgeist

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.