Gothorita

Gothorita is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Gothorita behoort tot de soort van Manipuleren Pokémon (Manipulate Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 18.0 kg (39.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 100 (13.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 137. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Gothorita ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 45, verdediging 70, speciale aanval 75, speciale verdediging 85, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 390. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 758 totale kracht (TK) kan behalen.

Gothorita Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Gothorita does not have the Competitive ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gothorita.

Gothorita Gothorita

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.