Gothitelle

Gothitelle is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Gothitelle behoort tot de soort van Astral Body Pokémon (Astral Body Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 44.0 kg (97.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 50 (6.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 221. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Gothitelle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 55, verdediging 95, speciale aanval 95, speciale verdediging 110, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 741 totale kracht (TK) kan behalen.

Gothitelle Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Gothitelle does not have the Competitive ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gothitelle.

Gothitelle Gothitelle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.