Gothita

Gothita is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Gothita behoort tot de soort van Fixatie Pokémon (Fixation Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.8 kg (12.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Gothita ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 30, verdediging 50, speciale aanval 55, speciale verdediging 65, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 290. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Gothita Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Gothita does not have the Competitive ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gothita.

Gothita Gothita

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.