Gossifleur

Gossifleur is een Gras en Gras type Pokemon. Gossifleur behoort tot de soort van Bloeiende Pokémon (Flowering Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 2.2 kg (4.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gossifleur ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 40, verdediging 60, speciale aanval 40, speciale verdediging 60, Snelheid 10. Opgeteld zijn de stats 250. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 800 totale kracht (TK) kan behalen.

Gossifleur Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gossifleur.

Gossifleur Gossifleur

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.