Goomy

Goomy is een Draak en Draak type Pokemon. Goomy behoort tot de soort van Soft Tissue Pokémon (Soft Tissue Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.8 kg (6.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak (Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Goomy ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 50, verdediging 35, speciale aanval 55, speciale verdediging 75, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 788 totale kracht (TK) kan behalen.

Goomy Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Goomy.

Goomy Goomy

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.