Golurk

Golurk is een Grond en Spook type Pokemon. Golurk behoort tot de soort van Automaat Pokémon (Automaton Pokémon). De mon is 2.8 meter lang. In lbs 9′02″. Het weegt 330.0 kg (727.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 169. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Golurk ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 89, aanval 124, verdediging 80, speciale aanval 55, speciale verdediging 80, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 483. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 705 totale kracht (TK) kan behalen.

Golurk Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Golurk.

Golurk Golurk

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.